Як зробити інтер'єр більш крутим за допомогою виробів із штучного каменю
Незважаючи на те, що штучний камінь з'явився близько 50 років тому, справжню популярність він отримав лише десятиліття тому. На щастя, на українському ринку можна знайти великий асортимент штучного каменю від кращих світових виробників. У цій статті ми розглянемо, як же цікаво використовувати його при оформленні інтер'єру.

Можна сказати, що штучний камінь - це свого роду революція в світі дизайну інтер'єрів. З його допомогою можна створювати різноманітні форми і, що важливо, абсолютно без швів. Екологічність, стійкість до зношування, тривалий термін служби також додають балів на користь популярності цього матеріалу.

Як зробити так, щоб кухня була не тільки місцем для приготування їжі?

І ми точно знаємо, що вам запропонувати! Замовте стільницю і мийку зі штучного каменю за індивідуальним дизайном. Стільниця з литою мийкою буде надзвичайно функціональною. Завдяки відсутності швів на конструкції розбризкана вода не буде накопичуватися, і буде нічому деформуватися. Таку стільницю неможливо пофарбувати розлитою склянкою соку або роздавленою ягодою.

А різноманітність фактур та забарвлень штучного каменю дозволяє вписати його в інтер'єр будь-якого стилю. Потрібен хайтек - візьміть чорну матову поверхню. Потрібна класика - візьміть глянцеву поверхню пісочного кольору. Так, звичайно, стільниця зі штучного каменю коштує не дуже дешево, але тривалий термін служби без втрати зовнішнього вигляду того вартий!

Кам'яні умивальники для ванної кімнати

На щастя, ті часи, коли ванна була ще однією житловою кімнатою, в якій можна було усамітнитися при світлі тьмяної лампочки, закінчилися. Підхід до облаштування ванних зазнав змін, і тепер це приміщення схоже на особистий будуар. Тут жінки роблять макіяж, а чоловіки - стилізують бороду. Ви тільки уявіть, яке естетичне задоволення можна отримати від великої білої мийки для ванної, від якої відбивається яскраве світло. У такій ванній ранок буде починатися неодмінно найкращим чином.

Затишний передпокій та вітальня

Після високотемпературного нагрівання листи штучного каменю стають дуже пластичними. Тоді з них можна виготовляти вироби будь-яких радіусних або гнутих форм. Ця особливість каменю штучного походження стане в нагоді при створенні меблів для вітальні. Хочете ексклюзивний журнальний столик, схожий на корабель прибульців? Або, може, вам потрібен нетиповий стелаж для книг і квітів?

З акрилового і кварцового каменю також можна зробити сходинки та сходи ексклюзивної форми. На відміну від дерев'яних, вони не потребуватимуть постійного догляду і полірування. Все, що потрібно, це час від часу проводити вологе прибирання. А з урахуванням того, що штучний камінь теплий на дотик, то ходити по ньому приємно навіть босоніж.

Отримати консультацію