Меблі для ванної на замовлення - дієвий метод зберегти корисний простір
При виборі умивальника для ванної кімнати, потрібно звертати увагу не тільки на його красу, а й на функціональність. Умивальник щодня контактує з водою, косметичними засоби. Крім того, він піддається перепаду температур щоразу як ви приймаєте ванну або душ. Через ці «стресові» чинників потрібно вибирати стійкий до їх впливу матеріал. Тільки так ваша нова ванна прослужить вам довго.

Про секретні можливості меблів для ванної кімнати під замовлення

Меблі для ванної на замовлення - це ваша можливість створити простір «під себе» і для себе. Крім того, меблі, виготовлені за індивідуальними розмірами, дозволяють повністю змінити функціональний простір ванної кімнати. Тепер тумба з умивальником буде на потрібній вам висоті, а місць для зберігання буде стільки, скільки вам завгодно.

На відміну від готових меблів стандартних розмірів, тумби в ванну під замовлення можуть максимально ефективно використовувати простір кімнати, не залишаючи порожніх кутів і незайнятих «залисин» між різними предметами.

Тут ще варто поговорити і про стільниці з раковиною зі штучного каменю для ванної. Стільниця виготовлена ​​під індивідуальні виміри зможе вмістити під собою пральну машинку, кошик для брудної білизни, котячий туалет. При цьому простір буде виглядати охайно і стильно. З метою економії місця в маленькій ванній можна розмістити кутову стільницю, яка однією стороною кріпитиметься до кута кімнати, а друга сторона буде розміщуватися на стійці.

Мийки з каменю штучного каменю - практичність вище всяких похвал

Штучний камінь - дуже міцний матеріал, а значить ваша мийка буде довговічною і практичною. Їй не страшні потрапляння косметики, клею, бруду і дитячих фарб. Вона витримає падіння флакона парфумів або металевого балончика з пінкою для гоління. Навіть, якщо якесь забруднення і утвориться, то його легко усунути звичайною мочалкою.

А ось дизайнерські можливості для умивальника зі штучного каменю воістину безмежні. Пластичність матеріалу дозволяє створювати умивальники прямокутної, квадратної, овальної форми будь-якого об’єму. Але це ще не все! Раковину можна зробити цільною разом зі стільницею. Стільниця буде плавно перетікати в мийку. Такий виріб абсолютно не боїться розбризканої води, адже їй не де накопичуватися.

Дизайн можливості тумби для ванної під замовлення

Тумба для ванної під замовлення має одну суперздатність - вона може стати універсальним місцем зберігання, яке повністю виключить потребу в додаткових підставках, навісних сортерах і відкритих полицях. Однією з популярних порад щодо благоустрою є відмова від використання відкритих поличок, які додають хаосу простору (як мінімум візуально). Меблі під замовлення дозволяють охайно заховати все непотрібне.

Отримати консультацію